ARIANI company
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Nn. Ariani & Arian plast
Magjistralja Prishtine-Vushtrri ne hyrje te Vushtrrise
044-900 800, 044-80 80 80,
044-100 400
arianicompani@hotmail.com
Ofrojme sherbime profesionale ne fushen e ndertimtaris dhe garantojme per kualitetin e dyerve dhe dritareve nga plastika.
     

   
ART DEKOR
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Vushtrri - Mitrovice - Skenderaj
044-340 684 dhe 049-340 684
     

   
BAJGORA TRANS
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Rruga “Bahri Kuqi” Vushtrri
044-444 300, 049-444 300
044/049-317 000
bajgoratrans@hotmail.com 
facebook.com/Bajgora-Trans
Shitje e materialit ndertimor, agrobiznes, karburante
     

   
REDONI
 

Vushtrri dhe Prishtine
044-554 339
www.redoni.com
kimi.3@msn.com
Ndertim i banesave dhe sherbime te ndertimtarise

     

Ndertimtari Vushtrri


Drop Down Menu